2013. május 11., szombat

Lacim

A testvéremként szeretett legjobb barát, aka Kozmosztesó.
Neki is kb. egymillió okból tudnék PéldaképPontokat adni, álljon itt néhány ezek közül.
  • Öntörvényű, megalkuvást nem ismerő, viszont az alázatot el nem feledő, szorgalmas, igazi művész. Az volt szobrászként is, az volt akkor is, amikor a fodrász-témát elkezdte és tökélyre fejlesztette, és az most is, amikor az általa tervezett ruhákat már kezdi megismerni a nagyvilág.
  • Amennyit dolgozik, egyszerűen nem tudom felfogni, mikor olvas utána annak a tömérdek szakmai trendnek, amivel annyira képben van, hogy a pofim leszakad. 
  • Megjárta a magasságokat és a mélységeket is úgy a családjában, a munkájában, az anyagi helyzetében és a párkapcsolatában is. Kibírta, sőt. Mikor magasan volt, nem szállt el, mikor mélyen volt, nem engedte el magát. 
  • Mert annyi érzés szorult belé, hogy három embernek is elég lenne, csurig van szeretettel például. És ami még fontosabb, mindehhez érzelmi intelligencia társul: nem fél kimutatni az olyan elemi dolgokat, mint például hála, szeretet, szerelem, tisztelet, bánat, meghatottság, félelem. Ahogy azt sem fél bevallani, ha valamiben saját hiányosságait véli felfedezni, vagy valamihez nem ért, ha valakire felnéz.Nem fél segítséget vagy tanácsot kérni sem.
  • Megküzdött a párkapcsolatáért, ami már ezer éve tart, és már alighanem így is marad, de korántsem kapták készen a boldogságot. Együtt építették fel, s közben mindketten ezer dolgot tanultak egymásról és magukról. Csodálatosak :)
  • Mélységesen leszarta mindig is, hogy metroszexualitása, külseje, számomra imádni való hiúsága miatt - jórészt a háta mögött - cikizik, beszólogatnak neki, lebuzizzák, nem veszik férfiszámba. Az életével válaszol az összes arctalan gyökérnek: azzal, hogy az egyik legférfiasabb, legfelnőttebb pasi, akit ismerek. Mert felelősséget vállal, küzd, mert lojális, bátor, meg az összes fentebb felsorolt okból :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése